Selecteer een pagina

Wall art is een geweldige manier om wat persoonlijkheid en een unieke stijl aan je huis toe te voegen. Of je nu iets kleurrijks en abstracts wilt, of een klassiek kunstwerk voor in de woonkamer, er is altijd wel een wall art optie die bij jouw smaak past. Plus, het is een betaalbare manier om je huis een make-over te geven zonder dat je al je meubels hoeft te verplaatsen en te verschuiven. Dus als je op zoek bent naar een aantal nieuwe decor ideeën, overweeg dan het toevoegen van wall art aan je huis!

Welke wall art kies je?

Binnen wall art zijn er vele opties om je huis te versieren. Met deze kunstwerken kan je alle kanten op doordat het gedrukt wordt en niet met de hand wordt geschilderd. Populaire soorten wall art zijn onder andere: skylines, iconen of inspirators zoals beroemdheden, inspirerende quotes, maar ook dieren en natuur landschappen. Bij het uitzoeken van wall art is het goed om te kijken naar wat zowel bij jou als persoon past als bij je huis. Het gaat er niet alleen om hoe je het er in je huis uit ziet maar ook om wat je erbij voelt.

Waar plaats je je wall art?

Het mooie aan wall art is dat je het overal in je huis kan toevoegen. Al zien we dit het meeste in de woonkamer of in de hal. Echter, is het ook prachtig om je thuiskantoor op te fleuren met inspirerende wall art die je ook nog eens motiveren en bijdragen aan je werk. Maar ook in de badkamer kan wall art prachtig zijn. In verband met de condense is het wel aan te raden om te kiezen voor bijvoorbeeld aluminium of plexiglas in plaats van canvas.

Kortom, wall art kan een prachtig brandpunt creëren voor elke kamer in je huis. Het is ook een kans om uit te drukken wie je bent en wat je het belangrijkst vindt, of dat nu een eerbetoon is aan persoonlijke passies of familietradities. Echter, kan het natuurlijk ook iets zijn wat je gewoon mooi vindt staan. De opties met wall art zijn eindeloos! 

Wil je meer inspiratie voor het leuker maken van je huis of tuin? Lees hier je dit prachtig kan doen met bijvoorbeeld zonnebloemen.

Dakgoot Ontstoppen: Eenvoudige Tips om Zelf Aan de Slag te Gaan

Heb je last van een verstopte dakgoot en wil je weten hoe je deze zelf kunt onstoppen? Een verstopte dakgoot kan leiden tot lekkages en schade aan je huis, dus het is belangrijk om snel actie te ondernemen. In deze blog delen we handige tips en stappen om zelf je...

Tips om verstandig te stoken met een houtkachel

Tips om verstandig te stoken met een houtkachel

Stook je met een houtkachel, dan is dit een hele slimme manier van verwarmen. Verwarm je je woning met een houtkachel, dan doe je dat zonder aanslag te doen op de voorraad fossiele brandstoffen. Hout is namelijk een natuurlijke brandstof en is heel duurzaam door het...

Creëer een rustgevende thuisomgeving

Creëer een rustgevende thuisomgeving

Het belang van een rustgevende en stressvrije thuisomgeving wordt steeds duidelijker in onze drukke levens. We brengen veel tijd door in onze huizen, en de manier waarop we onze ruimtes inrichten kan een diepgaande invloed hebben op ons emotionele welzijn. In deze...