Wall art is een geweldige manier om wat persoonlijkheid en een unieke stijl aan je huis toe te voegen. Of je nu iets kleurrijks en abstracts wilt, of een klassiek kunstwerk voor in de woonkamer, er is altijd wel een wall art optie die bij jouw smaak past. Plus, het is een betaalbare manier om je huis een make-over te geven zonder dat je al je meubels hoeft te verplaatsen en te verschuiven. Dus als je op zoek bent naar een aantal nieuwe decor ideeën, overweeg dan het toevoegen van wall art aan je huis!

Welke wall art kies je?

Binnen wall art zijn er vele opties om je huis te versieren. Met deze kunstwerken kan je alle kanten op doordat het gedrukt wordt en niet met de hand wordt geschilderd. Populaire soorten wall art zijn onder andere: skylines, iconen of inspirators zoals beroemdheden, inspirerende quotes, maar ook dieren en natuur landschappen. Bij het uitzoeken van wall art is het goed om te kijken naar wat zowel bij jou als persoon past als bij je huis. Het gaat er niet alleen om hoe je het er in je huis uit ziet maar ook om wat je erbij voelt.

Waar plaats je je wall art?

Het mooie aan wall art is dat je het overal in je huis kan toevoegen. Al zien we dit het meeste in de woonkamer of in de hal. Echter, is het ook prachtig om je thuiskantoor op te fleuren met inspirerende wall art die je ook nog eens motiveren en bijdragen aan je werk. Maar ook in de badkamer kan wall art prachtig zijn. In verband met de condense is het wel aan te raden om te kiezen voor bijvoorbeeld aluminium of plexiglas in plaats van canvas.

Kortom, wall art kan een prachtig brandpunt creëren voor elke kamer in je huis. Het is ook een kans om uit te drukken wie je bent en wat je het belangrijkst vindt, of dat nu een eerbetoon is aan persoonlijke passies of familietradities. Echter, kan het natuurlijk ook iets zijn wat je gewoon mooi vindt staan. De opties met wall art zijn eindeloos! 

Wil je meer inspiratie voor het leuker maken van je huis of tuin? Lees hier je dit prachtig kan doen met bijvoorbeeld zonnebloemen.

Vier Oktoberfest thuis met vrienden en familie

Vier Oktoberfest thuis met vrienden en familie

Ben je klaar om de gezelligheid en vrolijkheid van Oktoberfest naar je eigen huis te halen? Ja, je hoort het goed! Wie zegt dat je naar München moet reizen om dit iconische feest te vieren? Vandaag deel ik met jou hoe je met een paar simpele stappen een onvergetelijk...

Met deze decoraties breng je sfeer in je woonkamer

Met deze decoraties breng je sfeer in je woonkamer

Dit artikel is een betaald partnerschap met Hema Wil je je woonkamer graag gezelliger maken? Dat hoeft niet ingewikkeld te zijn: met de juiste decoraties kun je je ruimte transformeren in een gezellige en stijlvolle plek waar je graag tijd doorbrengt. Gebruik...

De deurknop: De leukste thuis

De deurknop: De leukste thuis

Enig idee hoe vaak je naar een deurknop kijkt? Onbewust en bewust is dat vele keren per dag en dus duizenden keren per jaar! Dan kun je maar beter zorgen dat die deurknop mooi is en past in de rest van jouw inrichting. De deurknop is de leukste thuis Ken je dat...