Selecteer een pagina

We weten allemaal dat werken in een kantoor een frustrerende ervaring kan zijn. Dit geldt vooral als je in een kleine ruimte zit en het gevoel hebt dat er nauwelijks genoeg ruimte is om iets gedaan te krijgen. Een van de beste manieren om dit probleem te verhelpen is met een L-vormig hoekbureau, dat je veel ruimte biedt voor je monitor, toetsenbord, papieren, boeken, of wat je ook nodig hebt om mee te werken!

4 manieren om extra ruimte in je kantoor te creëren

  1. Ruim je bureau op – Het klinkt eenvoudig, maar het is een goed idee om je bureau op te ruimen en ervoor te zorgen dat alles een vaste plaats heeft.
  2. Koop een dossierkast – Als je werkt in een sector waar papierwerk moet worden opgeslagen, kan een dossierkast de truc zijn. Zorg ervoor dat je de papieren ordent zodra ze binnenkomen, zodat ze zich niet opstapelen.
  3. Gebruik de muren – Als je grote meubels of stapels voorraden hebt, kun je die tegen de muur zetten om meer ruimte voor je bureaublad te creëren en ook wat extra opslagruimte te bieden.
  4. Overtollig printerpapier opbergen – Veel mensen laten stapels printerpapier rondslingeren op hun kantoor.

Hoe kies je het juiste bureau voor jouw kantoor

Als je lekker aan het werk wilt, is een goed bureau natuurlijk essentieel. Een goed bureau moet groot genoeg zijn, maar moet ook functioneel zijn. Een hoekbureau is daarom een goede oplossing op functioneel te werken op jouw kantoor. Maar hoe kies je nou het beste bureau voor jou. Het is handig om eerst te meten hoe groot je bureau moet zijn, want het moet natuurlijk wel passen in het kantoor. Ook is het handig om te weten of je een verstelbaar bureau wilt of niet. Hier kun je ook over nadenken. Evenals het type bureau wat je wilt. Een mooi houten design of een standaard design. Tot slot moet je nog nadenken over de prijs van je bureau. Bureaus en dan met name hoekbureaus kunnen aardig prijzig zijn.

Waarom een hoekbureau?

Een hoekbureau is een bureau dat een stuk verfijnder werkt qua werkruimte. Over het algemeen is een hoekbureau een stuk groter dan een normaal bureau. Omdat het groter is, heb je ook veel meer ruimte voor mappen, laptops en andere accessoires die je kunt hebben op je bureau. Je hebt veel opbergruimte zonder dat lades in de weg zullen zitten. Zelfs heb je vaak plek voor decoratie om je bureau op te vrolijken. Een hoekbureau is dus een echte musthave voor jouw kantoor! 

Dakgoot Ontstoppen: Eenvoudige Tips om Zelf Aan de Slag te Gaan

Heb je last van een verstopte dakgoot en wil je weten hoe je deze zelf kunt onstoppen? Een verstopte dakgoot kan leiden tot lekkages en schade aan je huis, dus het is belangrijk om snel actie te ondernemen. In deze blog delen we handige tips en stappen om zelf je...

Tips om verstandig te stoken met een houtkachel

Tips om verstandig te stoken met een houtkachel

Stook je met een houtkachel, dan is dit een hele slimme manier van verwarmen. Verwarm je je woning met een houtkachel, dan doe je dat zonder aanslag te doen op de voorraad fossiele brandstoffen. Hout is namelijk een natuurlijke brandstof en is heel duurzaam door het...

Creëer een rustgevende thuisomgeving

Creëer een rustgevende thuisomgeving

Het belang van een rustgevende en stressvrije thuisomgeving wordt steeds duidelijker in onze drukke levens. We brengen veel tijd door in onze huizen, en de manier waarop we onze ruimtes inrichten kan een diepgaande invloed hebben op ons emotionele welzijn. In deze...