Ben je van plan om de huidige vloer van je woning te gaan vervangen? Overweeg dan eens een vloer van Rigid click PVC. Dit zal misschien niet het eerste type vloer zijn waar je aan denkt, maar het is wel een vloer die veel te bieden heeft. In dit artikel vertel ik je wat Rigid Click PVC is, waarom het een topkeuze kan zijn voor jouw huis of kantoor, en hoe het zich verhoudt tot andere populaire vloertypes.

Wat is Rigid Click PVC?

Rigid Click PVC kenmerkt zichzelf door een harde tussenlaag, dit wordt ook wel ‘rigide kern’ of ‘rigid mineral core’ genoemd. Deze tussenlaag is samengesteld uit een mix van PVC en steen mineralen. Door deze extra tussenlaag zijn Rigid Click PVC vloeren iets minder flexibel, een stuk sterker en erg stabiel. Rigid Click PVC komt in de vorm van planken die je eenvoudig in elkaar kunt klikken zonder dat je lijm of spijkers nodig hebt. Hierdoor is Rigid Click PVC ook nog eens erg gebruiksvriendelijk!

Makkelijk te installeren

Zoals al gezegd heb je voor de installatie van Rigid Click PVC geen extra lijm, spijkers of andere hulpmiddelen nodig. Je legt de planken gewoon naast elkaar, klikt ze in elkaar en voor je het weet is je nieuwe vloer klaar. Dit maakt het een ideale doe-het-zelfproject voor een regenachtige zondagmiddag. Heb je een groot oppervlak dat aangelegd moet worden, weinig tijd, of ben je gewoon niet zo handig met dit soort dingen? Geen probleem, bij veel bedrijven kun je ook een PVC vloer inclusief leggen bestellen, dit wordt vaak legservice genoemd. Hierbij wordt de vloer bij je thuisbezorgd en voor je aangelegd. Doordat de professionals het voor je doen ben je ook direct verzekerd van een goed aangelegde vloer. Ook kunnen ze vaak de vloer voor je egaliseren, mocht dit nodig zijn voordat hij erin kan.

Rigid Click PVC, afbeelding van outletpvc.com

Duurzaam en laag in onderhoud

Rigid Click PVC is niet alleen mooi, maar ook ongelofelijk duurzaam. Het is bestand tegen vocht, deuken en krassen, wat het een uitstekende keuze maakt voor drukke huishoudens of commerciële ruimtes zoals winkels of kantoren. Schoonmaken is ook een fluitje van een cent: even vegen of dweilen, en je vloer ziet er weer uit als nieuw. Geen gedoe met speciale reinigers of angst voor waterschade!

Stijlvolle Designs

Misschien denk je bij PVC niet meteen aan stijl, maar de moderne Rigid Click PVC vloeren komen in een breed scala aan designs. Van klassieke houtlooks tot moderne betonimitaties, er is altijd wel een stijl die past bij jouw interieur. En omdat de kleuren en patronen door de hele dikte van het materiaal zijn verwerkt, blijven ze prachtig, zelfs bij intensief gebruik.

Vloer van Rigid click PVC, afbeelding vanoutletpvc.com

Sterke prijs-kwaliteit verhouding

Vergelijk je Rigid Click PVC met andere soorten vloerbedekking zoals hardhout of tegels, dan zul je zien dat je veel meer waar voor je geld krijgt. Niet alleen is de aanschafprijs vaak lager, de levensduur en lage onderhoudskosten maken het een zeer economische keuze op lange termijn. Bovendien bieden veel leveranciers aantrekkelijke pakketten aan voor aankoop en installatie, waardoor je nog meer kunt besparen.

Tot slot

Als je overweegt om Rigid Click PVC aan te schaffen, denk dan goed na of je deze zelf kan en wil aanleggen of dat je een legservice wilt gebruiken. Een vloer aanleggen kan namelijk lastiger zijn dan je denkt.

Met Rigid Click PVC kies je een vloer die mooi, makkelijk en betaalbaar is. Waarom nog wachten? Geef je ruimte de make-over die het verdient en geniet van een prachtige, duurzame en onderhoudsvriendelijke vloer.

Vier Oktoberfest thuis met vrienden en familie

Vier Oktoberfest thuis met vrienden en familie

Ben je klaar om de gezelligheid en vrolijkheid van Oktoberfest naar je eigen huis te halen? Ja, je hoort het goed! Wie zegt dat je naar München moet reizen om dit iconische feest te vieren? Vandaag deel ik met jou hoe je met een paar simpele stappen een onvergetelijk...

Met deze decoraties breng je sfeer in je woonkamer

Met deze decoraties breng je sfeer in je woonkamer

Dit artikel is een betaald partnerschap met Hema Wil je je woonkamer graag gezelliger maken? Dat hoeft niet ingewikkeld te zijn: met de juiste decoraties kun je je ruimte transformeren in een gezellige en stijlvolle plek waar je graag tijd doorbrengt. Gebruik...

De deurknop: De leukste thuis

De deurknop: De leukste thuis

Enig idee hoe vaak je naar een deurknop kijkt? Onbewust en bewust is dat vele keren per dag en dus duizenden keren per jaar! Dan kun je maar beter zorgen dat die deurknop mooi is en past in de rest van jouw inrichting. De deurknop is de leukste thuis Ken je dat...