Als je op zoek bent naar een gemakkelijk vast te houden beker voor je kleintje, kijk dan niet verder dan de Handycup! Deze handige beker heeft twee handvatten om hem gemakkelijk vast te pakken en een tuit om gemakkelijk uit te drinken. Dankzij het zachte siliconen materiaal is hij ook zacht voor de tere huid van je kind. Dus gooi die traditionele bekers met harde tuit die moeilijk zijn om uit te drinken weg en stap over op de Handycup!

De voordelen van het gebruik van de Handycup

De Handycup is perfect voor je kleintje, omdat hij gemakkelijk vast te pakken is en een handig tuitje heeft, zodat je er gemakkelijk uit kunt drinken zonder te morsen. Bovendien is het zachte siliconen materiaal zacht voor de tere huid van je kind. Met de Handycup kun je ervoor zorgen dat je kind gehydrateerd blijft en niet gefrustreerd raakt als het uit een traditionele beker probeert te drinken.

Hoe kies je de juiste drinkbeker voor je kind

Bij het kiezen van de juiste tuitbeker voor je kind moet je met een aantal zaken rekening houden. Het eerste is de leeftijd van je kind. Als je kind jonger is dan één jaar, kunt je het beste een beker kiezen met een zachte tuit, zodat het gemakkelijk uit de beker kan drinken. Als je kind ouder is dan één jaar, kun je kiezen voor een beker met een hardere tuit die moeilijker te morsen is.

Je moet ook rekening houden met de grootte en de vorm van de beker. Sommige bekers zijn ontworpen voor peuters die nog niet uit een rietje kunnen drinken, terwijl andere groter zijn en ontworpen voor oudere kinderen. De Handycup is perfect voor zowel peuters als oudere kinderen, omdat hij twee handvatten heeft om gemakkelijk vast te pakken en een tuit die gemakkelijk is om uit te drinken.

Dus als je op zoek bent naar een beker die gemakkelijk vast te houden is en perfect is voor je kleintje, kies dan voor de Handycup!

Vier Oktoberfest thuis met vrienden en familie

Vier Oktoberfest thuis met vrienden en familie

Ben je klaar om de gezelligheid en vrolijkheid van Oktoberfest naar je eigen huis te halen? Ja, je hoort het goed! Wie zegt dat je naar München moet reizen om dit iconische feest te vieren? Vandaag deel ik met jou hoe je met een paar simpele stappen een onvergetelijk...

Met deze decoraties breng je sfeer in je woonkamer

Met deze decoraties breng je sfeer in je woonkamer

Dit artikel is een betaald partnerschap met Hema Wil je je woonkamer graag gezelliger maken? Dat hoeft niet ingewikkeld te zijn: met de juiste decoraties kun je je ruimte transformeren in een gezellige en stijlvolle plek waar je graag tijd doorbrengt. Gebruik...

De deurknop: De leukste thuis

De deurknop: De leukste thuis

Enig idee hoe vaak je naar een deurknop kijkt? Onbewust en bewust is dat vele keren per dag en dus duizenden keren per jaar! Dan kun je maar beter zorgen dat die deurknop mooi is en past in de rest van jouw inrichting. De deurknop is de leukste thuis Ken je dat...